Jump to content
#RuwaisForum

Ryan

Administrators
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Ryan

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Location
  >Ruwais

Recent Profile Visitors

338 profile views
 1. Ryan

  COVID-19 Immunity Ambassadors

  Ruwais "CIA" Album
 2. For recycling inquiries contact Mr Salim on +971 50 827 2416
 3. after the lockdown is finished i will visit it and update the topic #fishing #hobby
 4. Ryan

  Informare COVID-19

  Recomandări oficiale - pe scurt (Sursă + versiunea întreagă) Evitați zonele aglomerate; Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane; Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane; Păstrați o distanță semnificativă, de 2 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlniți; Folosiți, pe cât posibil, rute sau modalități alternative de transport pentru a evita zonele aglomerate de trafic de persoane; Evitați deplasările în țările care se confruntă cu un număr mare de cazuri de infectări cu noul coronavirus (COVID-19) și descurajați întoarcerea în țară a persoanelor din zonele de risc; Limitați folosirea bancnotelor și a monedelor; Optați pentru munca de acasă, în măsura în care aveți această posibilitate oferită de angajator; Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități; Țineți cont de faptul că nu în toate cazurile infectarea cu noul coronavirus (COVID-19) este vizibilă prin simptome specifice (tuse, febră, dificultăți în respirație); Evitați, cu prioritate, expunerea persoanelor în vârstă și a celor cu imunitate scăzută/boli asociate către alte persoane cu simptome de gripă sau răceală, în zone aglomerate sau zone cu trafic intens de persoane; Semnalați autorităților orice caz despre care aveți cunoștință că ar fi putut intra în contact cu o persoană confirmată cu noul coronavirus sau ar fi venit dintr-o țară afectată; Semnalați imediat medicului de familie dacă ați călătorit în zonele afectate de coronavirus (COVID-19), chiar dacă la momentul respectiv NU se aflau pe lista zonelor aflate sub alertă; Rămâneți acasă dacă aveți simptome de gripă sau răceală (tuse, febră, dificultăți în respirație) și sunați medicul de familie pentru a solicita sfaturi, NU mergeți din primul moment la unitățile de urgență; Dacă vă aflați în autoizolare la domiciliu respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile, NU primiți vizitatori și NU intrați în contact apropiat cu eventualele persoane care vă furnizează alimente sau produse. Detalii despre numărul cazurilor Worldometers Persoane aflate în carantină și izolare - la nivel de țară Nu toate informațiile disponibile pe internet sunt adevărate. Asigurați-vă că informațiile sunt confirmate de sursele oficiale din lista de mai jos Stiri Oficiale DSU Ministerul Santatii Ministerul Afacerilor Interne Ghid cu reguli de interacțiune, acțiune și comportament recomandate în timpul situației de urgență generată de pandemia COVID-19 - Avizat de DSU Cum pot să ajut? Stai acasă! Folding@home - Poți să îți donezi puterea de procesare nefolosită pentru găsirea unui vaccin (Video) Viziere - Produc viziere din PET-G pe care apoi le doneaza cadrelor medicale, spitalelor etc
 5. until
  Changes-in-Ruwais-Hospital-25-03.pdf
 6. until
 7. until
  In addition to the UAE Tour, we gladly invite you to participate in our Ruwais Community Cycling Race. Kindly register at Al Hosn: 02 6027931 Bicycles will be provided.
 8. Since i have just received my license... yes, 3 months after i applied and remembered to follow up... i have been looking for some fishing locations (reacheable by car) I have found the following spots on facebook Gaius Alexander R: Sir bani yas ferry beach : https://maps.app.goo.gl/wPG8J7szBoGVT5qs8 Ionutz V: 24°09'16.9"N 52°58'53.1"E But i am looking for a few more suggestions:
×
×
 • Create New...